CRAFTAZ - MEUBILAIR UIT HET HART

Gespecialiseerde meubelfabrikant, importeur en detailhandelaar gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Alle producten die door Craftaz worden vervaardigd of door ons worden verkocht, zijn het resultaat van een ontwerpervaring van meer dan 20 jaar op nationale en internationale markten. Achter elk meubelstuk schuilen honderden uren werk en generaties ervaring. Als fabrikant zijn we permanent verbonden met alle nationale en internationale designtrends, maar de principes waar we nooit van afwijken zijn die met betrekking tot comfort, functionaliteit en duurzaamheid. U vindt in elk product moderne Europese trends, Scandinavische trends maar ook traditionele Transsylvanische en Zuid-Aziatische elementen harmonieus gecombineerd met de warmte van natuurlijk hout. En omdat we van de natuur houden, zorgen we er altijd voor dat het gebruikte hout alleen afkomstig is van gecertificeerde, hernieuwbare bronnen.

Onze klanten zijn welkom om te kiezen uit onze uitgebreide meubellijn of om hun eigen op maat gemaakte stuk te bestellen, geboren uit hun ontwerpvoorkeuren. 

Als je een product of ontwerp hebt gezien dat je leuk vindt, maar je kunt het niet vinden op onze website, stuur ons dan gerust een foto, een video of zelfs een schets en onze vakmensen bouwen het graag. voor jou.

ONTDEK STOELEN EN ZITPLAATSEN

3D PRODUCT OF RUIMTE WEERGEVEN

Kamerweergave: stuur ons foto's van uw ruimte en ontvang aangepaste renderings met CB2-producten en bestaande stukken die u al bezit. Vanaf € 39. 

Productweergave: stuur ons de aanpassingsvereisten en ons team zal de weergave voor u maken. Vanaf € 29

MEER WETEN

HOE WERKT HET

Bekijk product

Een van onze gewaardeerde klanten was bijvoorbeeld geïnteresseerd in dit product, laten we het product nr. 1 noemen. Ze vond het ontwerp van het product mooi, maar het paste niet bij het ontwerp van haar kamer.

Bekijk product

Maar onze gewaardeerde klant vond dit product ook leuk, laten we het product nr. 2 noemen. Ze legde ons duidelijk uit dat ze een combinatie van de 2 producten wil. 

Productweergave 1

Nadat onze klant de wijzigingen had uitgelegd die ze ons wil laten aanbrengen, is ons ontwerpteam begonnen met het renderingproces.

Na ongeveer 2 uur hebben we de rendering naar onze klant gestuurd om te zien of ze het ontwerp zou goedkeuren.

Productweergave 2

Onze gewaardeerde klant was tevreden met het ontwerp en vroeg ons om het product te gaan produceren. 

Na ongeveer 7 weken ontving onze gewaardeerde klant het product. Ze hield ervan!


Duurzaamheid in de praktijk

Al onze producten zijn vervaardigd met behulp van duurzame bronnen volgens een gecertificeerd commercieel plantageprogramma. Het hout dat wordt gebruikt bij het maken van het product is afkomstig van gereguleerde en commercieel aangeplante bronnen en is volledig gecertificeerd met betrekking tot de relevante wetgeving inzake verantwoord bosbeheer. We raden u aan om de natuurlijke gebeurtenissen in ons handgemaakte assortiment te waarderen. De beweging van hout, knoopconfiguraties, maar ook kleur, batch, onvolkomenheden en variaties in het korrelpatroon dragen allemaal bij aan het unieke karakter van elk afzonderlijk item. Deze zijn een integraal onderdeel van de handgemaakte ambachtelijke ecosystemen en mogen niet als defecten worden beschouwd. Uw product is geen zielloos stuk hout dat massaal door machines uit een fabriek wordt gekauwd, het is een levend, ademend ecosysteem dat een nieuwe plek in uw huis heeft gevonden. Elk product vertelt een verhaal. Dit is van jou. 

Onze producten voldoen aan de milieuvriendelijke behandeling omdat de ongediertebestrijding die op het hout wordt gebruikt, milieuvriendelijk is, dit wordt Bi-flex genoemd.

We hebben geleidelijk plastic en niet-biologisch afbreekbare stoffen verwijderd uit elk van onze vervaardigde stukken. U kunt dan met een schoon geweten en een nog schonere omgeving genieten van onze meubelen.


MAAK OP MAAT, PAS AAN EN PERSONALISEER

U kunt ons productassortiment naar wens aanpassen door uw ontwerp of stijl, afwerking of kleur, stof of materiaal en afmetingen te kiezen. U kunt onze bestaande stukken aanpassen of we kunnen u verschillende materialen aanbieden om uit te kiezen, zodat u gemakkelijk uw eigen kunt bouwen!
Neem gerust contact met ons op en vraag ons meer over maatwerkdiensten.
LEVERTIJD VOOR ARTIKELEN OP MAAT OF OP MAAT: 6-10 WEKEN
↓ Kies uit ons assortiment verfkleuren, tweeds, massief hout, stoffen, linnengoed, huiskatoen en tartans hieronder ↓

Neem contact met ons op 

HAND GESCHILDERDE OPTIES

CREAM

DARK BLUE

AMANDEL

WIT

VINTAGE

ROZE

MOCHA

GROEN LICHT

LICHTBLAUW

GREY

GROEN

FRANS GRIJS

LINNEN OPTIES

VERTE

MUD

Melk

IVORY

INK

GRIJS

OPTIES VOOR HOUTAFWERKING

WALNUT

BLEACH

STEENWASSING

HONING

OAK

ECRU/BEIGE

MARSHY WALNOOT

KASTANJE

GRAANSCHUUR

CARAMEL

TWEED-OPTIES

ZAND

MULTI

GREY

BRUIN

BLAUW

ZWART

STOF OPTIES

ROSE

ROYAL

HUIS KATOEN OPTIE

MUD

ZWART

TARTAN OPTIES

TURQUOISE

TERRACOTTA

ZANDDUIN

ROZE

OLIJFGROEN

GLASGOW

VEENBES

CANUS

BATTLESHIP

Niet gevonden wat u zocht? We bieden professionele meubeldesigndiensten voor huiseigenaren en eigenaren van commercieel onroerend goed. Meer informatie

INFORMATIE OP MAAT / AANPASSING

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag en dit kan marginaal variëren zodra het eindproduct klaar is (+/- 5%).

Product specificaties

Alle productspecificaties moeten duidelijk worden gedeeld met ons ontwerpteam.

Betaling

Voor op bestelling gemaakte stukken vragen we een aanbetaling van 50% om de bestelling te verwerken met het volledige saldo vóór levering. (geldt voor bestellingen van £ 500 en meer).


Annulering

De stukken op onze op maat gemaakte / personaliseringspagina zijn allemaal op bestelling gemaakte producten, daarom zijn we bang dat, behalve productfouten als gevolg van ontwerp- of fabricagefouten, dit niet-retourneerbare items zijn. 

Foto goedkeuring

We zullen foto's voorafgaand aan de levering delen.

COMPLIANCES

Houtconformiteit:
Onze producten zijn gemaakt met behulp van duurzame bronnen volgens een gecertificeerd commercieel plantageprogramma.

Milieuconformiteit:
Onze producten voldoen aan de milieuvriendelijke behandeling, aangezien de ongediertebestrijding die op het hout wordt gebruikt, milieuvriendelijk is, dit wordt Bi-flex genoemd.